FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Fight Business Interviews Irma Verhoeff en Bob Schreiber

Irma Verhoeff en Bob Schreiber

E-mailadres Afdrukken
Vier jaar geleden zijn Irma Verhoeff en Bob Schreiber, Team Schreiber opnieuw begonnen met een sportschool. “We wilden na jaren in de ring te hebben gestaan niet in een gat vallen.
We hebben onze spaarcentjes bij elkaar gelegd om een eigen sportschool te beginnen. Hier in Wormer vonden we een oude loods, die we hebben laten ombouwen tot een sportschool,” vertelt Irma Verhoeff.
“We willen een open school zijn voor de gewone man. Wie voor fitness komt, kan ook naar de bokstraining kijken. Bob en ik kijken goed wie er binnen komt. Dus geen types ‘ringbaard en tattoos’ bij ons.”
 
Het is een druk bestaan. Daar hoort niet alleen het lesgeven bij, en de vele seminars die ze geven. Maar ook het dagelijks schoonmaken van de sportschool. En daar komt ook de organisatie rond de buitenlandse toernooien bij.
 
 
“We hebben een groot wedstrijdteam. Met Daan Kooimer vormen we het vast trio aan de ring, dat doet we al jaren zo. Als Bob en ik naar het buitenland zijn neemt hij de trainingen over.” 
De grote troeven van dit moment zijn Anissa Haddaoui, de talentvolle B vechtster en de Nederlands kampioene Jorina ‘JoJo’ Baars. En vanzelfsprekend UFC vechter Stefan Struve.
 
 
Wanneer Irma te druk is met andere zaken neemt Schreiber het lesgeven van haar over en natuurlijk ook andersom. Want straks begint het opname seizoen voor telefilms en speelfilms. Schreiber zit in de Nederlandse serie ‘Flikken in Maastricht’ en in de speelfilm ‘Nightbar Waterloo’, naast nog een aantal andere verplichtingen.
 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.