FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home GRL PWR Succesvolle damestraining van Irma Verhoeff

Succesvolle damestraining van Irma Verhoeff

E-mailadres Afdrukken

Irma Verhoeff is de tel even kwijt, maar dit was voor Irma de zoveelste dames training op rij in samenwerking met de NOVOR. Irma plant meestal na haar georganiseerde dames vechtsport evenement een dames training dag en deze keer vond hij plaats op zondag 15 maart. Nu waren de inschrijvingen in de aanloop naar de dames dag toe al vrij druk, maar dat het op de dag “des oordeels” zo druk zou gaan worden had Irma niet verwacht.  57 Leergierige meiden stonden uiteindelijk op de mat in afwachting van wat er zou gaan komen. Om deze dag een extra leuk/aantrekkelijk snufje te geven had Irma Germaine Randamie uitgenodigd die ook een gedeelte van de seminar op zich zou gaan nemen. Om 13.00 uur begon Irma met de warming up die bestond uit warm stoten in de handschoenen met elkaar gevolgd door een aantal overnames. Om 13.30 uur nam Germaine de training over en borduurde door met haar overnames die na een tijdje opgevolgd werden met een aantal rondjes sparren. Na deze intensieve training van Germaine verplaatsten alle meiden zich naar bar waar net als voorgaande malen weer broodjes, koffie en thee klaar stonden. Tijdens deze korte lunch werden ervaringen uitgewisseld en nog even nagepraat  over de tot dan toe gegeven les materiaal. Na de lunch nam Irma het weer over. De les werd aangevangen met een korte warming up die over ging in een aantal rondje sparren waarbij de meiden handige tips mee kregen. Merendeel van de meiden vertelde dat ze over het algemeen met jongens trainen en op zo´n dag als deze is het enorm leuk om je krachten te kunnen meten met andere meiden van verschillende sportscholen. Na deze rondjes gespard te hebben werd er nog een stukje conditioneel gewerkt op de bokszakken waar de meiden hun laatste lucht op los lieten. Dood vermoeid werden de buikspieren nog even aangepakt waarna de dames moe maar voldaan richting douche ‘strompelde’. Deze dag schreeuwt om herhaling en Irma heeft de maand oktober geprikt er vervolg aan te geven. Van de precieze datum en tijd houden wij jullie natuurlijk weer uitgebreid op de hoogte.  


 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.