FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Gala's Simsonised, de video

Simsonised, de video

E-mailadres Afdrukken

Rayen Simson neemt met zijn laatste gevecht op 29 mei afscheid van de vechtsport als actieve vechter. Daarna gaat de meervoudig Muay Thai kampioen verder als trainer met een eigen sportschool in Almere. Inclusief een wedstrijdteam, Team Simson, met vechters als Henrique Zowa die onlangs 'Mr. Pain' Londt naar het canvas sloeg. En Sarah Debaieb. Als vechtsportpromotor werkt hij samen met de Fightmasters. In een mini documentaire kijkt 'Tru Bala' Simson terug op een lange succesvolle carrière.


 

 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.