FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Gala's Fightmasters maken het waar in Almere

Fightmasters maken het waar in Almere

De Top-gladiatoren van Simson Gym hadden het afgelopen weekend niet makkelijk op het Fightmasters 3 gala in Almere. De tegenstanders van zowel Enrique Zowa, Kabouter Kane als Mo el Messaoudi waren van prima klasse waardoor een walk-over er totaal niet inzat. Bovendien waren ze alle drie, door hun respectievelijke zegenreeks van de afgelopen maanden, de-te-kloppen vechters.

Zowa raakte na 5 rondes zijn Nederlandse titel kwijt aan de taktisch sterk vechtend Fred Sikking van The Colosseum. Klik hier voor meer over Zowa en Sikking.

Klik, voor meer foto's van Kane vs Corler en El Messaoudi vs Bromet, op deze Flickr link.

Anthony Kabouter Kane moest genoegen nemen met een 'draw' tegen de Nijkerker Daniel Corler van Cool Gym. Deze A Full Muaythai partij ging over 5 rondes waarvan de tweede duidelijk voor Kane was. Na afloop beschreef Corler de match als volgt. “Anthony heeft een goede stoot in huis. Ik heb me gefocust op zijn linker hoek en die rechter cross van hem. In de tweede ronde kwam hij goed door met stoten waarvan ik wel een beetje moest wankelen. Maar ik herpakte me prima. In de derde ronde merkte ik dat hij zelf een beetje instortte kwa conditie. Hij begon zwaar te ademen. Ik dacht dan moet ik meer werken en kijken wie de langste adem heeft. In de vierde en vijfde ronde ging het steeds beter. En tenslotte is het uitgedraaid op een draw”, vertelde de tevreden Corler. Veder heeft hij nog geen duidelijke aanbiedingen. “Bel met Cool Gym in Spakenburg. Ik vecht tegen alles en iedereen”, besluit hij.

Kabouter Kane vs Daniel Corler

Ook de stads derby tussen Mo el Messaoudi en Kevin Bromet van Days Gym was een prima gevecht waarbij het lang onzeker bleef wie de winnaar was. Tenslotte zegevierde El Messaoudi.

Mo el Messaoudi vs Kevin Bromet (B)

De Fightmasters hebben een heel goed toernooi neergezet. De sfeer was uitstekend. Dat gold zeker ook voor de fanatieke aanhang van enkele vechters. Ook vóór de pauze was er nagedacht over de matchmaking. Romano Duin en Joeri Takes leverde een heftig gevecht. De KO van Haghpajan, Seconds Out, was de moeite waard. Andy John liet zien dat hij weer terug is. En Brunswijk 1 en Brunswijk Junior, beide van Days Gym, komen er aan.

Klik, voor meer foto's van enkele andere wedstrijden, op deze Flickr link.

Rechts Andy John vs Rijsenbrij

Intro foto van Randy Heyer

 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.