FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Gala's Vorige zaterdag een feestje, 23 juni een super Gala.

Vorige zaterdag een feestje, 23 juni een super Gala.

E-mailadres

De 13-jarige Hamza Hazar stond vooraf al voor een moeilijke taak op het feestje van alle Almeerse vechtsportscholen/gyms, behalve dan die ene Academy. Hamza, Jeugd, drie maal in de ring, één partij gewonnen en twee verloren, was tegen zijn vriend Tristan Lewis gematcht. Tristan had daar evenwel géén moeite mee en begon furieus met een gesprongen directe die zijn vriend duidelijk verraste.

Pas in de laatste ronde wist Hamza onder de druk van Tristan uit te komen, maar dat kon niet verhinderen dat de winst naar Tristan, Ropie Gym ging. "Hamza is een echt talent", verklaarde trainer Harold Deekman. "Hij komt drie tot vier keer per week om te trainen. Als hij aan zijn timing blijft werken wordt hij een hele goede vechter", sluit de trainer af. Prima partij van de twee beloftes. Voor meer foto's van het Simson-Day's gala klik hier.

Hamza Hazar (blauwe hoek) vs Tristan Lewis

Zo waren er veel goede Jeugd en Nieuwelingen partijen tijdens dit zaterdagse evenement, georganiseerd door Day’s Gym en Simson Gym, waar alle Almeerse Gym’s als Seconds Out, Ropie Gym en Team Vandenberg/Hansen aan meededen. Jammer dat de enige Academy de zes vechters die ze hadden opgegeven niet zou leveren, die bleken donderdagavond te zwaar, te licht of ziek en onderweg. Hulde voor de organisatoren en andere gyms die de gaten die nu zo kort voor aanvang van het gala ontstonden goed wisten op te vangen.

Dit kleine evenement is de opmaat naar een groter gala dat de Fightmasters en Anthony Kane organiseren op zaterdag 23 juni in de Sporthal Almere Haven. De Line Up is er nu al om te watertanden. Het Main Event is Enrique Zowa (Simson Gym) tegen Fred Sikking (The Colosseum), dat wordt een machtige zwaargewicht partij. Sikking is een man die vanaf de eerste bel als een red bull naar voren stormt en blijft stormen. Dus na Wessel en Duut, weer een hele kluif voor Zowa. Dan staat in een Full Muay Thai partij Anthony ’Kabouter’ Kane (Simson Gym) tegen een nog onbekende tegenstander. En de kersverse champ Mohamed el Messaouddi (Simson Gym) staat in een Full Muay Thai match tegen Kevin Bromet (Day’s Gym). Hou je agenda vrij. Na Slamm’s Nederland vs Thailand op 27 mei is dit Fightmasters Gala op 23 juni dé nationale kraker van de bovenste plank!

Met de bravour van kampioenen betraden Marvin Oxford en zijn entourage de arena. Chiwar Kakasouri en trainer Eric Warmerdam ondergingen deze uitbundige entree gelaten en lieten Oxford een ronde uitrazen. Daarna trok Kakasouri de partij naar zich toe en won overtuigend van zijn oudere tegenstander.
 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.