FightWeek.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home GRL PWR Sanne de Ruiter net niet, Sjef Weeber woest


Sanne de Ruiter net niet, Sjef Weeber woest


E-mailadres Afdrukken
Sanne de Ruiter zei na afloop van Slamm, New Generation, “Ik én met mij velen hadden het gevoel dat ik de partij gewonnen had. Ze (red. Lisanne) deed  niet anders dan een beetje vasthouden.” De vechtster kreeg bijval van trainer Eric Pinas, “De televisiebeelden zullen het uitwijzen.Sanne heeft gewonnen. Ik ga géén protest indienen, want dan zeggen ze al gauw, daar komt ie weer. En dan loopt ze het risico buitengesloten te worden.”

De Ruiter zoekt direct de aanval en ze weet Van de Molen in het defensief te drukken. De derde ronde wordt ontsierd door te veel passief geclinch, maar ondertussen komt Van de Molen weer terug in de partij. 

De Ruiter knokte beter dan in haar vorige partijen. Ik schreef dan ook voorbarig, “Sanne gewonnen!” Voorbarig want de jury besliste anders, Lisanne van de Molen had gewonnen en behield daarmee haar ongeslagen status.De Ruiter zat niet zo met haar verlies. “Met deze partij laat ik zien dat ik op de goede weg ben. De mensen moeten maar zelf beoordelen wie er gewonnen heeft.” De toekomst ziet ze vol vertrouwen tegemoet nu ze ook nog haar diploma ‘Sportleiding’ heeft gehaald.

De match tussen Sanne de Ruiter (Team Pinas) en Lisanne van de Molen (Days Gym) was de enige damespartij. Tot hun schrik werd het Golden Glory Helmond Team in de auto, op weg naar Amsterdam gebeld over het terugtrekken van Britney Drost (D&M Gym) voor haar partij tegen Sylvana Pruymboom.

“Dit heb ik in dertig jaar vechtsport niet eerder meegemaakt, “brieste Sjef Weeber de baas van Golden Glory Helmond. “Het is niet leuk voor Sylvana om hier te komen en dan niet te kunnen vechten. Ze heeft de match van gister afgezegd om hier te kunnen vechten en dan krijg je dit.” 

De zesvoudig Nederlandse jeugdkampioene mag in de ring haar prijs afhalen, maar ze baalt dat ze er niet voor heeft kunnen knokken.

Had het publiek door dat er een paar dames misten? Ik denk van niet. Jammer. Dus dames en hun trainers, vecht! Knok je onmisbaar, voor elk gala en voor elke promotor anders minimaliseer je het dameskickboksen tot een pauze act.
 
www.flickr.com
eddydelprado's items Go to Eddy del Prado's Photostream

GRL PWR

Bewogen afscheid van icoon Maria Verheijen.

"Het is nu genoeg geweest", zei Maria Verheijen in de kleedkamer na afloop van haar gewonnen partij tegen Ania Fuchs. "Ik ben nu dertig. Ik zie mezelf geen meisjes van twintig de ring door slaan. Ik hou op met de wedstrijdsport en ga nu alleen nog maar lesgeven", waren haar afscheidswoorden.

Lees meer...
 
Winst en verlies voor de Debaiebs.

"Kijk naar haar gezicht", was de duidelijke aanwijzing vanuit Sarah Debaieb's hoek om het initiatief weer te grijpen. Het gezicht van haar opponent Rachel Adamus sprak inderdaad boekdelen. Het zag er verbeten en moe uit.

Lees meer...
 

Laatste Events

Bio Simson voor iPad en Mac

.